uitgelicht

Gezocht: senior adviseur met hartstocht voor de publieke zaak

WIL JIJ GROEIEN MET FRAEY?

FRAEY Partners in Publieke Waarde is partner van overheden en (semi) publieke organisaties bij maatschappelijke vraagstukken. Wij werken voornamelijk voor overheden, woningcorporaties, huurdersorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties. Wij helpen onze opdrachtgevers bij hun maatschappelijk presteren, koersbepaling en het bouwen aan steun en draagvlak daarvoor. Met als doel het realiseren van waarde voor de samenleving, de huurder of de klant. Wij doen dat door hoogwaardig, op maat gesneden advies en ondersteuning op de domeinen strategie, bestuur en samenwerking.

 

SENIOR ADVISEUR

Je adviseert onze opdrachtgevers op het vlak van strategie, bestuur en samenwerking. Je werkt aan verschillende
soorten opdrachten zoals samenwerkingstrajecten, ondernemingsstrategie, lokaal bestuur of beleidsontwikkeling. Omdat we op verschillende terreinen adviseren is een generalistische kijk belangrijk. De vraagstukken van onze opdrachtgevers zijn complex. Daarom verwachten we van je dat je de vraag achter de vraag herkent. Je hebt oor voor de verhalen en vragen van onze klanten.

Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig. In opdrachten ben je aanspreekpunt voor de opdrachtgever en stuur je collega’s aan. Het leveren van kwaliteit is belangrijk. Hard werken en plezier gaan hand in hand. Wij werken vanuit ons kantoor in Dordrecht en je zult net als wij veel onderweg zijn voor overleg met onze klanten. We werken flexibel, waardoor ook thuiswerken prima mogelijk is. We zijn een kleine organisatie en samen zijn we verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van FRAEY. Hierin speel jij uiteraard ook een rol. Om onze groei te realiseren denk je in kansen en ben je ondernemend.

Je krijgt volop de ruimte om een duurzame propositie op te bouwen op een terrein waar je interesse naar uit gaat. Binnen FRAEY hebben we korte lijnen en zijn we daadkrachtig. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, die we kunnen aanpassen aan je situatie. Wil je weten welke opdrachten wij uitvoeren en wie onze opdrachtgevers zijn? Bezoek dan onze website: www.fraey.nl

Wil je meer informatie? Bel met Marije Pruis (06 – 41 22 88 85). Je sollicitatie kun je sturen naar secretariaat@fraey.nl.

Lees hier de volledige vacature