associée

Maaike Vegter

Complexe maatschappelijke vraagstukken leuker en simpeler benaderen; zo zie ik mijn toegevoegde waarde het liefst. Ik hou ervan om, met een groep, met een open en analytische blik naar een vraagstuk te kijken en vervolgens doelgericht met elkaar aan de slag te gaan om resultaten te halen. De buitenwereld verlies ik daarbij niet uit het oog: participatie en communicatie zijn in mijn opdrachten nooit ondergeschoven kindjes. Ik zet graag het visuele deel van het brein aan het werk. Dat doe ik door het gebruik van online visuele tools, praatplaten of visuele werkvormen.

Ik heb een losse, positieve en directe communicatiestijl, waarbij ik betrouwbaarheid (‘’afspraak = afspraak’’) hoog in het vaandel heb staan.

Ik werk als zelfstandige, na een loopbaan van een flink aantal jaar op verschillende beleidsafdelingen van de gemeente Den Haag. Ik heb daar ruime ervaring opgedaan met strategie en (opgave)management van complexe en domein-overstijgende vraagstukken. In mijn laatste functie bij de gemeente Den Haag heb ik een ‘’Doorbraakplan’’ gemaakt om ruim 1000 extra woningen voor mensen uit zorg en opvang te realiseren.

Sinds juli 2022 ben ik voor Fraey aan de slag als Kwartiermaker regionale Woonzorgvisie Haaglanden. Ik zie mijn rol als (visueel) procesbegeleider, die ervoor gaat zorgen dat partners gezamenlijk tot een mooi resultaat gaan komen. En natuurlijk als de perfecte gelegenheid om ruim 15 jaar kennis en ervaring in Zorg en Wonen én in deze regio te gebruiken om de Woonzorgvisie tot een succes te maken.