Junior adviseur

Liselotte van de Vorst

Als Bestuurskundige ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in het maatschappelijke domein. De vraag die ik daarbij belangrijk vind is: hoe zorgen we er samen, binnen het publieke werkveld, voor dat mensen krijgen wat ze nodig hebben? Hier ligt voor mij de nadruk op samen, want samen kunnen we meer dan alleen. Ik voel me thuis binnen het publieke domein, want daar kijken we naar die gezamenlijkheid en proberen we met behulp van het netwerk te voldoen aan dat wat iemand nodig heeft. Net als in de gezondheidszorg. Een master Zorgmanagement is dan voor mij ook de uitgelezen kans om deze interesses dichter bij elkaar te brengen en vanuit dat oogpunt te kijken hoe (gemeenten, woningcorporaties en zorg- en welzijns) organisaties hun maatschappelijke taak zo goed mogelijk kunnen volbrengen.

Voordat ik bij FRAEY begon, ben ik op verschillende wijzen en in diverse rollen met bestuur en strategie in aanraking gekomen. Als oud-bestuurslid van de studievereniging en als adviseur van het faculteitsbestuur over studentzaken, ben ik erachter gekomen dat ik graag anderen adviseer. Bij FRAEY staat het bieden van ondersteuning aan andere organisaties centraal, waardoor ik als junior adviseur bij FRAEY mezelf uitdaag om me ontwikkelen op het gebied van strategie, bestuur en organisatie.

Werkvelden
Vanuit FRAEY inzetbaar:

  • als bestuurssecretaris;
  • voor het ontwikkelen en begeleiden van maakprocessen voor prestatieafspraken tussen huurders, corporaties en gemeenten.